Trouwwinkel

Belkostuum is dé trouwwinkel in Antwerpen en omstreken. Door onze jarenlange ervaring in het snijden, uitkiezen en ontwerpen van moderne trouwkleding op maat is Belkostuum uitgegroeid tot dé maatstaf in Antwerpen en omstreken.

De moderne trouwkleding wordt gemaakt en ontworpen in één van de weinige eigen ateliers en dat volledig op maat. Hierdoor krijgt u een unieke Belgische creatie waarmee u de blikvanger wordt op uw trouwfeest. Kwaliteit gegarandeerd!

trouwwinkel kleding op maat Trouwwinkel
ONZE WERKWIJZE

Hoe gaat onze trouwwinkel te werk?

Bent u benieuwd hoe we tot een perfect trouwkostuum of jurk komen? Hieronder een overzicht hoe we in 3 eenvoudige stappen tot de perfecte trouwkleding komen…

1. Bezoek aan onze trouwwinkel in Antwerpen

Wilt u graag enkele creaties in levende lijve zien met vrienden of familie? U kunt altijd bij ons terecht tijdens onze openingsuren. We kunnen niet garanderen dat u direct aan de beurt bent.

Daarom raden we aan om een afspraak te maken. Zo kan ons personeel u de volledige aandacht geven en naar al uw wensen luisteren en indien nodig uw maten nauwkeurig opnemen. Indien de openingsuren niet haalbaar zijn kunt u een afspraak verkrijgen na de uren.

kledingwinkel maatkleding antwerpen Trouwwinkel
kledingretouches Trouwwinkel

2. Uitkiezen stoffen voor het ontwerpen van uw trouwkledij op maat

Na het eerste gesprek zal duidelijk geworden zijn wat de klant verwacht als suitekledij, feestkledij, avondkledij of trouwkledij. U zal snel merken dat u te maken heeft met iemand met kennis van zaken.
Samen wordt er op zoek gegaan naar stijlvolle unieke en hedendaagse stoffen voor jouw suitekledij, feestkledij, avondkledij of trouwkledij. Ook zullen de verschillende snitten, knopen en overige afwerkingen in detail besproken worden met u. Dit zowel voor hem als voor haar.

3. Aflevering creatie aan de klant

De kostuum- of kledingmaker gaat direct aan het werk. Afhankelijk van de complexiteit werd op voorhand een afleveringsdatum afgesproken. Op dat moment zal de bruid of bruidegom haar of zijn kleding passen.

Hierbij zal er draag- en was advies gegeven worden. Afhankelijk van de klant wordt er ook gekeken naar bijpassende accessoires. Van het begin tot het einde zal Belkostuum zorgen voor een professionele en onafhankelijk advies.

Onze vakmensen met hun jarenlange ervaring helpen u met suitekledij, feestkledij, avondkledij of trouwkledij voor zowel man als vrouw!
Kom zeker vrijblijvend eens langs bij Belkostuum of maak hier uw afspraak.

kleermaker naaiatelier antwerpen suitsolutions 1 Trouwwinkel
WAT WIJ BIEDEN

Onze Trouwkleding Collectie

Bent u benieuwd naar ons aanbod van trouwkledij? Neem gerust vrijblijvend een kijkje bij onze heren- & vrouwenkleding op maat: trouwkostuums, trouwjurken en andere ceremonie- & feestkledij allemaal op maat gemaakt!

Tot slot enkele tips

Heb je een leuke foto gevonden wat uw stijl is?Breng gerust al uw wensen mee, wij proberen uw wens zo goed als mogelijk na te streven met ons persoonlijk advies erbij.

Jouw mens: het vinden van een perfecte jurk of kostuum voor de mooiste dag van je leven. Ons doel: jou te helpen in je zoektocht om die ene speciale droomjurk of kostuum te vinden. Pas dan is onze missie geslaagd.

kleding op maat Trouwwinkel