Getuigenissen

Wat onze klanten vertellen

Bent u een klant bij BelKostuum? Laat ons gerust weten wat u vindt van onze diensten en producten. Laat anderen meegenieten van uw ervaringen en schrijf vandaag nog een getuigenis!

Uw ervaringen delen?

Via het getuigenissen-formulier kunt u eenvoudig uw ervaring delen. Ontdek het formulier om uw ervaring te delen met onze klanten. Liever uw ervaring delen via de social media? Geen probleem geef ons een vijfsterren-review op Facebook, Google Maps of via e-mail.

maatkleding heren belgie Getuigenissen

Getuigenissen

Het trouwpak dat Emin voor mij op maat maakte is perfect.

Het trouwpak dat Emin voor mij op maat maakte is perfect. Hij ondersteunde me heel professioneel bij het kiezen van de gepaste stof en het geschikte model. Het opmeten gebeurde met heel veel geduld en precisie. Hierdoor waren de aanpassingen bij de pasbeurt dan ook minimaal. Het pak was op de afgesproken dag klaar en voldoet 100% aan mijn verwachtingen. Bedankt Emin!

Pavok Pavok
Antwerpen

Emin levert mijn kleren af in een betere staat dan toen ik ze kocht

Ik beken! Al te vaak laat ik mij verleiden door de lage prijzen van de Zara’s en H&M’s in deze Scheldestad. Voor die koopjes krijg ik trendgevoelige kledingstukken van een ondermaatse kwaliteit. Zomen komen los na één wasbeurt, voeringen scheuren even gemakkelijk als papier en ritsen rijden zich supersonisch snel vast.

In dat geval is er voor mij één adres waar de nodige herstellingswerken worden uitgevoerd. The Final Touch op de Frankrijlei, vlak naast de nieuwe winkel van Le Chapeau, verdiend een beetje Yelp-on-Yelp-reclame. De man achter de retoucheur is een supervriendelijke man van Turkse origine.

Misschien een beetje cliché maar de meetlint hangt rond zijn nek en het naaldkussentje houdt zijn polshorloge gezelschap. Hij gaat heel nauwkeurig te werk en levert mijn kleren af in een betere staat dan toen ik ze kocht! Geen scheur, verbreding, versmalling, verkorting of verlenging is hem te moeilijk en alles gebeurt met de warme glimlach van een man die arbeidsvreugde kent.
Hij is mijn snit en naad-maat!

Salud C.