Kostuum Op Maat

Bent u op zoek naar een kostuum op maat met veel keuze uit modellen en stoffen? Bij BelKostuum maken we onze kostuums enkel volledig op maat.
Dit om de eenvoudige reden dat een écht goed kostuum nu eenmaal op maat hoort te zijn.

Naast een uitzonderlijke pasvorm worden enkel de beste Italiaanse en Britse stoffen gebruikt. Gekende leveranciers in ons naaiatelier zijn de stoffenhuizen Scabal (BE), Ariston (IT), Holland&Sherry (GB), Ermenegildo Zegna (IT) en Carnet (IT).

Wilt netjes u voor de dag komen en wilt u zich prettig in een pak voelen? Kies dan voor een pak op maat laten maken bij BelKostuum.

Gratis Advies?

Weet u niet meteen welke broek bij u past? Maak een afspraak met onze kleermaker voor GRATIS kleding advies!

KOSTUUMS OP MAAT

Dames- & Herenkostuums

Onze kostuums worden steeds op maat gemaakt in ons eigen naaiatelier. SuitSolutions is al jaren bekend als een betrouwbare, bedreven en bekwame kleermaker waar u terecht kunt voor herenkostuums- & dameskostuums op maat. Op ambachtelijke wijze, in combinatie met de laatste technieken en de nieuwste materialen, voert SuitSolutions alle werkzaamheden tot in detail uit.

Dames of herenkostuum op maat laten maken

U wordt van top tot teen opgemeten in onze winkel en wij noteren al uw wensen. Nadien gaan wij voor u aan de slag en na vier weken kunt u uw kostuum op maat afhalen in onze winkel.

Een kostuum laten maken is gemakkelijk, een prettige ervaring en het resultaat is gegarandeerd volgens uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of maak een afspraak.

 

Maatkostuums: grote & kleine maten

BelKostuum is uw adres voor een kostuum op maat in België. Onze kleermaker met 25 jaar ervaring geeft u een eerlijk en helder advies, zodat het kostuum op maat laten maken bij BelKostuum een plezier is.

U krijgt hierbij alle vrijheid in de samenstelling, welke wij dan voor u op maat laten maken, zowel de standaardmaten maar ook kleine en  grotere maten als 60, 62 of 30,32.  Een maatpak zit altijd beter dan een gewoon pak, dus ervaar zeker de voordelen van maatkleding.

 

Kostuumwinkel met centrale locatie in België

Een goede kleermaker met eigen winkel & atelier vinden is niet altijd een sinecure in dit kleine landje. Onze klanten komen daarom van overal uit België afgezakt naar onze kostuumwinkel vanuit Antwerpen, Aalst, Brugge, Leuven, Gent, Brussel, Mechelen, Kortrijk. Maar ook uit Nederland voor een kostuum op maat gemaakt volgens de regels van de kunst!

Maak dan snel een afspraak bij BelKostuum. Wij hebben namelijk de meest aansprekende modellen, de exclusiefste stoffen, de beste service, en nog véél meer.

kostuums op maat heren Kostuum Op Maat
kostuum op maat dames Kostuum Op Maat